torsdag 16 april 2020

Frost 2 - In i en helt ny världJag tycker om att se Disney-filmer, gärna de lite äldre, men att läsa en Disney-saga är inte fel det heller. Illustrationerna är fina och färgsprakande och texten är lätt att läsa, även för de lite yngre barnen som klarar av kortare kapitelböcker med bilder. En mysig sagobok.

Elsa hör en okänd röst som kallar på henne. Hon ger sig av mot norr tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven. I den förtrollade skogen möter de nya vänner och gamla hemligheter kommer fram i ljuset. Tillsammans upptäcker de en helt ny värld, större än de någonsin kunnat föreställa sig.Disney - filmbok
Frost 2 In i en helt ny värld
Egmont
ISBN: 9789157031822
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också att titta på Disneyfilmer - även dom äldre håller än idag. För inte så länge sen såg jag Djungelboken för jag vet inte vilken gång i ordningen :-)

    Ha en fin torsdag!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker mycket om Disneys filmer men föredrar den äldre varianten. Förvisso är det inte lika skickligt gjorda tekniskt men de är finare tecknade tycker jag. När barnen var små läste vi även böckerna och en del står kvar i hyllan. Passar bra när lilla S blir lite större.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.