måndag 6 april 2020

Bokhandeln för ensamma hjärtan av Annie DarlingSå fort en bok har ord som bokandel eller dylikt i sin titel blir jag eld och lågor. Jag som älskar att läsa älskar förstås också att läsa om böcker. Drömmen vore att åka runt i en bokbuss på landsbygden eller i en pråm i de engelska kanalerna och låna ut böcker längs vägen. Tänk!

Det här är en charmig, romantisk och smått humoristisk berättelse som för tankarna till Jane Austen.

Kunderna sviker den lilla bokhandeln i Bloomsbury. När Posy Morland plötsligt ärver butiken tvingas hon slå igen sina älskade kärleksromaner och istället möta verkligheten. Eftersom Posy inte bara får ett sjunkande företag på halsen, utan också oönskad uppmärksamhet från Sebastian, blir livet en chockartad upplevelse. 
Posys idé är att på ett halvår förvandla butiken till sina drömmars bokhandel: med hyllplan som bågnar av kärleksromaner. Men medan Posy och personalen kämpar blir Sebastian alltmer närvarande. Inte bara i verkligheten, utan också i Posys fantasier. 
Bokhandeln för ensamma hjärtan är första delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är charmig och underhållande läsning, som kommer att vinna både obotliga romantikers och inbitna boknördars hjärtan. En perfekt bok för fans av Lucy Diamond och Jenny Colgan, där lycka sällan är längre än en sida bort ...

Annie Darling
Bokhandeln för ensamma hjärtan 
Historiska media
ISBN: 9789177891529
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.