söndag 8 mars 2020

Söndagens smakbit, v. 10 En gång slockna alla stjärnorOch mörkret är snart här. Han vet att han inte kommer kunna hålla sig uppe på ytan länge till. Skeppet sjunker Han är Titanic. Måste se till att ha så få passagerare som möjligt, innan isberget. Andreas verkar också ha märkt det. En kväll hade Andreas med sig en boxningssäck som han hängde upp i Vargs sovrum. Den här är bra att ta ut frustration på, sa brorsan. Varg fattade inte grejen. Inte heller fattar han grejen med att Andreas under de senaste veckorna har "råkat titta förbi" rätt ofta. Oftast på kvällarna. Ibland när Freja varit där, och då har han stuckit så fort han sett hennes Dr Martens i hallen.
s. 220 ur En gång slockna alla stjärnor av Kristina Falk.
Fler smakbitar här

Igår var jag så vansinnigt trött igen efter en vecka på jobbet. Död sill i soffan hela förmiddagen, en långpromenad piggade upp en kort stund på eftermiddagen, sedan så sjukt trött igen. Åkte en sväng i bilen, äldsta dottern lagade maten, blundade mig genom första delen av Mellon, liggandes i soffan med yngsta sonen klättrandes på mig. Somnade i sängen innan omröstningen ens hunnit starta. Men förutom att de vita blodkropparna är oroväckande låga och inflammationen inte har lagt sig helt är provsvaren tydligen tillfredsställande. Jag borde inte vara så trött!

14 kommentarer:

 1. Det där med att hela tiden vara trött är ett elände, hoppas det går över snart. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 2. En bok jag inte hört talas om innan. Den låter lite sorglig.

  SvaraRadera
 3. Trist att du är så trött! Men jag kan säga att du inte missade nåt igår. Ett lågvattenmärke till Schlagerfinal.

  Ha en fin söndag - hoppas du är piggare idag!

  SvaraRadera
 4. Det er grusomt å være så trøtt! Jeg har ME, så jeg vet virkelig hva det vil si å være så trøtt at en bare kan ligge der og la livet gå forbi rundt en. Jeg håper virkelig du får det bedre snart!
  Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 5. Hej din stackare. Tycker så synd om dig när du får kämpa så hårt mot tröttheten.
  En angelägen bok du har smakbit ur, vet du, i samma ämne har tre tjejer som bor i min lilla by skrivit tillsammans. Den heter Ditt liv är värt att leva, flickorna heter Alice Resare, Elsa Resare, Veerle Verver. Bakgrunden är att deras kompis tog sitt liv 2018, och de har bearbetat sorgen sedan dess och bestämde sig för att skriva boken de själv hade behövt läsa när det hemska hände. Intäkterna från även den boken går till suicide zero. Hoppas du får vila dig till lite bättre ork, ha en skön söndag

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt att du inte känner dig så trött och att inflammationen inte ger sig. Tack för smakbiten! Både boken och författaren var ny för mig.

  SvaraRadera
 7. ljuset piggar upp lite, tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 8. vårliga åkommor brukar ta tid och suga musten ur en. men en vacker dag är dina krafter tillbaka. tack för smakebiten! kände inte alls till den här boken

  SvaraRadera
 9. Jobbigt att känns sig så trött, hoppas det ger med sig. Boken är ny för mig. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 10. Den här boken hade jag inte hört talas om tidigare. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 11. Så jobbigt att vara trött. Hoppas att den kommande veckan blir piggare.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Så tråkigt att det inte ordnar till sig och att du är så trött.
  Tack för smakbiten.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 13. Lite sorglig smakbit. Tack för den!
  Hoppas att det vänder för dig snart med tröttheten!

  SvaraRadera
 14. Du ska se att du snart blir piggare, med våren och solen förhoppningsvis!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.