fredag 27 mars 2020

Gräddhyllan - en framtida hemmafrus bekännelser, del 3 av Elin Eldestrand


En humoristisk, smått galen och farsliknande berättelse som är både varm och inlevelsefull. Jag som för det mesta håller mig från att läsa om mord och hemskheter kan inte låta bli att tycka om Eldestrands sätt att låta Charlie ha ihjäl sina problem.

Charlie är nyförlovad med Erik och den glänsande ringen på hennes finger får hela Luddinge att kyssa marken hon går på. Som om det inte är nog har hon fått korn på ett tjusigt jobb, men den nye överdirektören erbjuder henne ett jobb som innebär att lyfta på kjolen när helst hans lustar faller på. Men en pilsk överdirektör är långt ifrån Charlies enda problem – Eriks mor är fast besluten att göra sin son arvlös om han gifter sig med Charlie. Charlie upptäcker den hårda vägen att en död greve drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet och till råga på allt hittas en begravd kropp i Tok-Gullans trädgård. Hemligheten bakom den döda kroppen får Charlie att undra om hennes mamma är i fara. 
Gräddhyllan är tredje och sista delen i den skruvade feelgoodserien En framtida hemmafrus bekännelser – en bisarr skröna som inte ska tas på alltför stort allvar.

Elin Eldestrand
Gräddhyllan - en framtida hemmafrus bekännelser, del 3
Hoi förlag
ISBN: 9789176972083
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Nu förstår jag inte riktigt... Varför skulle man inte ta en hemmafru på alltför stort allvar? ;-) :-D

    Ha en fin start på helgen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.