lördag 22 februari 2020

Luftburen av Susanne Boll


Det här är andra boken om Vera Lilja som jag läser. Här kan du läsa min recension av Eldsystrar. Inte heller den här gången tycker jag mig komma riktigt nära Vera, men läser ändå med behållning. Dock tycker jag att det saknas en del spänning och driv för att göra Luftburen till en riktig fullpoängare.

Vårstockholm är stekande hett, men idyllen skakas av en serie bestialiska mord. Den erfarna och ibland okonventionella psykologen Vera Lilja hjälper sin gode vän vid polisen, Kenneth Karlsson, att ringa in mördaren i hopp om att förekomma nästa attack. 
Samtidigt brottas Vera med att reparera sin och kärleken Alexios relation, och försöker dessutom återknyta kontakten med sin vuxna son Patrik som hon övergav när han endast var några månader gammal. 
Medan Veras eget liv vänds upp och ner i den bedövande hettan står utredningen och stampar, och de mörka molnen vid horisonten ger inget hopp om ett förlösande regn.

Susanne Boll
Luftburen
Bokfabriken
ISBN: 9789178350827
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Titeln får mig att tänka på det pågående Corona-eländet...

    Ha en fin Schlagerdag!

    SvaraRadera
  2. Tänkte precis detsamma som Ama.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.