söndag 19 januari 2020

Söndagens smakbit v. 3 Spåren efter dig

Jag har inte skrivit på länge eftersom jag har varit sjuk i flera veckor. Jag har inte orkat. Värdena har legat på noll och jag har hamnat på sjukhus några dagar. Ingenting känns direkt bättre, bara en tillfälligt fejkad energi. Nu är jag nämligen  överspeadad på kortison men har fortfarande hemskt ont och hämmas av det. Lite kan jag i alla fall skriva ...

Lite frustrerande har det varit eftersom jag helt plötsligt orkade, och hade tid att läsa, men alla recensionsexemplar i hyllan var deckare. Det är ju inte min bästa genre och att plöja deckare på deckare blev tillslut tradigt. Så gissa om jag blev glad när Spåren efter dig damp ner i brevlådan. Jag kastade mig över den direkt.

Jag har dock inte hunnit läsa så långt än och plockar smakbiten hipp happ precis där jag är ...

Frances visste inte riktigt om Davy var efterbliven eller bara annorlunda. Han var alldeles för kort och mager för sin ålder, hans öron var för stora för huvudet och stack ut som handtagen på en pokal - vilket också var vad hans klasskamrater kallade honom. Han sa inte mycket och hade svårt med uppmärksamheten. Han var inte som alla andra barn, som tappade intresset när något nytt dök upp. Snarare verkade han vara nöjd och glad med att inte koncentrera sig på något överhuvudtaget.
s. 26 ur Spåren efter dig av Katherine Webb
Fler smakbitar


17 kommentarer:

 1. Jag tror att det snart börjar bli dags för mig att läsa en Katherine Webb.

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är på bättringsvägen igen och tack för smakbiten.
  Ha en bra söndag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Jeg håper du vil føle deg mye bedre raskt. Det hørtes ikke bra ut å ha det sånn.
  Jeg har akkurat lest denne boken. Jeg var litt usikker på om jeg likte den i begynnelsen. Jeg syntes Webb holdt for hardt på hemmelighetene. Men så etterhvert, når vi fikk vite mer, så syntes jeg boken ble bedr. Og i slutten heiet jeg på kjærlighetsforholdet, selv om det var som det var :-)
  God bedring heter det på norsk, og vel krya på deg p¨å svensk (?) Uansett håper jeg dagene dine blir gode dager! Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 4. Tack för smakbiten. Själv har jag just återvänt till deckare för att återfå läslusten.

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten! Jag ska genast kolla om boken finns på vårt bibliotek.
  Hoppas att det vänder snart så att du får må bra igen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är inte lätt för ett barn som är annorlunda. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. har inte läst något av Katherine Webb, men jag har en titel i hyllan som jag tänkt läsa. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 8. Har läst en annan av Webb, funderat på att läsa någon mer men det har inte blivit av. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt att höra att du varit sjuk och fortsatt har ont och inte mår bra. Krya på dig!
  Det låter som en udda liten pojke, som jag blir riktigt nyfiken på.

  SvaraRadera
 10. Hoppas du mår bättre snart! Tack för smakbiten! Den vill jag läsa!

  SvaraRadera
 11. Tack för smakbiten! Toppen att en lämplig bok dök upp vid ett sådant tillfälle. Hoppas det går åt rätt håll för dig nu och att allt bara blir bättre. Bra att det går att läsa för dig i varje fall, sånt betyder en hel del, oavsett vad det är man tvingas stå ut med.

  SvaraRadera
 12. Jag har varit orolig för ditt uteblivna skrivande och det med all rätt. Hoppas du återhämtar krafterna nu och får tillbaks både läslust och ork.
  Kram!

  SvaraRadera
 13. Jag har läst Av en annan värld av henne, just den boken var jag inte så imponerad av. Hon är ju väldigt produktiv så kvaliteten kanske varierar något. Hoppas den glädjer dig mer än deckare, som inte jag heller är förtjust i. Och önskar dig snar bättring, så trist att läsa att du mår så dåligt!

  SvaraRadera
 14. Jag tror jag har läst en bok av henne för längesen, innan jag började hålla koll på vad jag faktiskt läst. Den här verkar läsvärd. Tack för smakbiten och krya på dig!

  SvaraRadera
 15. Har gillat andra böcker av Webb så den där är jag lite sugen på. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.