onsdag 15 januari 2020

Fortsatt sjuk

Just nu ligger alla bokrecensioner på vänt. Tyvärr. Jag har kommit in i ett sjukdomsskov som begränsar min vardag. Äntligen orkar jag ändå läsa igen. Det gjorde jag inte från början, och det säger en del om hur dåligt jag mår. Jag försöker, så gott det går, att vara kreativ under den här tiden och hoppas att jag snart är på banan igen.

5 kommentarer:

 1. Så tråkigt att höra. Jag hoppas verkligen att du kommer in i en bra period igen. Unna dig att vila och återfå krafterna nu.

  Kram och ha det så bra som det bara går.

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
 3. Men så tråkigt att du har kommit in i ett skov... Men trots det så var det ändå skönt att få ett livstecken!
  Stor KRAM

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.