fredag 3 januari 2020

En sång för Hedda av Annika Estassy

Det här är fortsättningen på Gröna fingrar sökes, en bok jag läste med stor behållning. Tyvärr minns jag inte karaktärerna så bra därifrån och hänger därför inte med nu när jag lyssnade till En sång för Hedda. Dock fungerar den som fristående roman också och står sig fint på egna ben.

Mindre än två veckor före jul erbjuds Lina Sundell ett avgångsvederlag av sin chef i stället för den befordran hon hoppats på. I ren ilska tackar hon ja och bokar genast en tangoresa till Buenos Aires. När Linas biologiska pappa, som hon trodde var död, står livs levande framför henne på Kastrup flygplats samtidigt som mamma Hedda bryter handleden uppe i Måneby, bestämmer sig Lina hastig och lustigt för att åka upp till familjens gästgiveri och hjälpa till med julfirandet. Men också för att avkräva modern sanningen bakom den återuppståndne fadern. Vad hände dem emellan egentligen?

Mamma Hedda har å sin sida inte det lätt. Oron över gästgiveriets framtid och all stress inför julen gör henne både trött och förvirrad. Vem ska ta över verksamheten när hon inte längre orkar?Annika Estassy
En sång för Hedda
via Storytel
ISBN:
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Låter som en fin berättelse.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag tycker jag känner igen den där? Jag gillar i alla fall omslaget jättemycket :-)

  Ha en härlig fredag med mycket mys!

  SvaraRadera
 3. Den läser jag just nu. Tycker dock inte att denna är lika bra faktiskt...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.