tisdag 28 januari 2020

Än sjunger hon inga sånger av Susanne Fellbrink

En spänningsroman skriven av debutanten Fellbrink som jag är säker på har stor potential att utveckla sitt författarskap. Grunden till den här berättelsen är bra och välarbetad, även om jag tycker att mycket runt omkring spretar. Det händer lite för mycket för att det ska kännas trovärdigt eller bli på riktigt medryckande. Det är lätt att vilja för mycket.

Cilla Fallander har alltid levt för musiken, men en händelse i det förflutna satte stopp för en heltidskarriär som artist. I stället arbetar hon nu som nattredigerare på Sundsvallstidningen, samtidigt som hon försöker hantera ett äktenskap och två små barn med olika sångframträdanden på helgerna. När hon får idén att starta en showgrupp bestämmer hon sig: det är äntligen dags att satsa på musiken fullt ut.

Samtidigt sprider sig en isande oro i Sundsvall. Flera kvinnor har överfallits av en okänd förövare, och några är spårlöst försvunna. Cilla börjar mer och mer känna sig övervakad i sin villa och när en personlig tragedi slår till blir hon tvungen att börja nysta i brotten som drabbat staden.

I ett bortglömt hus inte långt därifrån smider en man sina planer. Han längtar efter sällskap. Längtar efter någon som kan sjunga för honom. Och han har siktet inställt på Cilla.Susanne Fellbrink
Än sjunger hon inga sånger
Printz Publishing
ISBN: 9789177712503
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Då väntar jag nog till författarskapet är lite mer utvecklat ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Den lät spännande i alla fall, boken :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Den här har jag också hemma men inte hunnit läsa ännu.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.