måndag 2 december 2019

Tre systrar och en jul att minnas av Sarah Morgan

Tidigare har jag haft lite tudelade åsikter om Morgans böcker. Några av dem har lutat lite för mycket åt romance-hållet för min smak, men de senaste böckerna jag har läst har varit välskrivna feelgood-romaner. Till exempel Tre systrar och en jul att minnas som jag läste med stor behållning. Det är en varm och insiktsfull berättelse med stort djup och härlig julstämning.

En charmig berättelse om mammor och döttrar, kärlek och familjeband 

Det viktiga med julen är inte det som ligger under granen, utan de som står runt den 

Det enda Suzanne McBride önskar sig till jul är att hennes tre döttrar ska komma hem och att de ska vara lyckliga. Men när Posy, Hannah och Beth återvänder till sitt barndomshem i skotska högländerna börjar gamla spänningar och begravda hemligheter genast bubbla upp till ytan. Suzanne är fast besluten om att de ska fira en perfekt jul tillsammans, men innan det kan bli verklighet finns det saker från det förflutna som måste upp på bordet.


Sarah Morgan
Tre systrar och en jul att minnas
via Storytel
ISBN: 9789150944310
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Visst är det så - det viktiga på julen är personerna och inte paketen. Därför har vi skippat julklappar sen mååånga år och får på så vi en mer fridfull jul då vi slipper stångas i affärerna :-)

    SvaraRadera
  2. Det låter som en bok i min smak så tack för tipset!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.