lördag 14 december 2019

Tips på en fin julrabatt på mängder av böcker


Hej, hej.
Jag vill bara tipsa om en härlig julrabatt för dig som letar hårda klappar att lägga under granen eller stoppa ner i julstrumpan. Att ge och få böcker under jul tycker jag hör till och just nu får du hela 30% rabatt på Idus förlags sortiment. Där hittar du bland annat tre av mina böcker;

Rafael Host's dagbok; päronsplitt och hallonsaft, Mirakel och hemligheter (som snart får en uppföljare) och Jag kan inte vara hos dig nu; du sa att det var du och jag mot världen. Passa på. På hemsidan finns massvis av fina, viktiga böcker.

Ange koden GODJUL i varukorgen i webbshoppen.

1 kommentar:

  1. Böcker är bra julklappar - dom är lätta att slå in också :-)

    Ha en fin tredje advent!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.