torsdag 26 december 2019

Litteraturstöd från Statens kulturråd


Jag fick en tidig "julklapp" som jag blev så fasligt glad för. Min bok Jag kan inte vara hos dig nu fick nyligen litteraturstöd av Statens kulturråd, vilket bland annat betyder att kulturrådet köper in en stor mängd böcker till landets bibliotek. Vidare ges ett bidrag, som jag inte vet än vad det landar i. Tanken med stödet är att främja spridning och mångfald av litteratur. Så stolt! Plötsligt händer det...


5 kommentarer:

 1. Men så roligt! Stort, stort GRATTIS - det där litteraturstödet är du sååå värd!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen roligt så jag förstår att du är både stolt och glad! Det ger ju helt andra möjligheter för dig och din bok att nå ut till fler läsare.

  Kram och grattis!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.