måndag 16 december 2019

Kaffe medmusik av Karin Brunk Holmqvist

Brunk Holmqvist är en skicklig författare som kan konsten att spegla vardagen och skriva trovärdiga och intressanta karaktärer. Hennes böcker är ren och skär njutning. Att läsa dem är som att sitta på ett fik och tjuvlyssna på människor runt omkring.

I Brantevik har vintermörket lagt sig över den lilla kustorten och väninnorna Inez, Olga och Viola har som vanligt symöte. Men den här kvällen har Viola med sig lotter från den lokala idrottsföreningen. Inez vinner en wekeendresa till en julmarknad i Tyskland, med buss och allt. De bestämmer sig för att åka allihop, ett äventyr i juletid är precis vad ett par äldre damer kan behöva. Tycker Olga och Viola i alla fall. Inez är högst tveksam, men följer med förstås. Det var ju ändå hon som vann resan.  

Det är med stor nyfikenhet och skepsis som damerna sätter sig på långfärdsbussen. Och en sak är säker, det blir inte alls den stillsamma weekendresa de tänkt sig.  

Karin Brunk Holmqvists romaner från Österlen har gjort henne till en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare. Med humor och mycket hjärta får vi möta hennes vardagshjältar som inser att det aldrig är för sent att förändra livet. 


Karin Brunk Holmqvist
Kaffe med musik
via Storytel
ISBN: 9789173552424
Finns hos Adlbris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Hon skriver roligt och bra tycker jag. Läst/lyssnat mycket på hennes böcker.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset. Den låter bra så nu är den reserverad. Tyvärr var det nio före men det får jag ta.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.