onsdag 18 december 2019

Julen i Cornwall av Liz Fenwick

Charles Dickens klassiker En julsaga är ett måste varje år. Antingen i bokform eller som film. Julen i Cornwall är en modern tolkning av densamma. Den fångar mig inte lika mycket som den gamla klassikern, men är söt på sitt vis.

Julglädje? Inte om den hårdföra tv-producenten Abigail Scorrier har något att säga till om. Hon älskade julen i sin barndoms Cornwall: de färgglada julstrumporna vid öppna spisen, och förväntan på vad som skulle finnas i just hennes strumpa nästa morgon. Men sedan livet vändes uppochner i en tragisk olycka har Abigail gömt undan minnena och gjort sitt bästa för att fly från sitt förflutna, sin familj och framför allt julhelgen.

Men på julafton får Abigail tre besök som hon inte kan vifta bort. Det besökarna visar henne av dåtiden, nuet och framtiden kan kanske förändra hennes liv för alltid och smälta ishjärtat i hennes bröst.

Julen i Cornwall är en varm och tänkvärd berättelse inspirerad av Charles Dickens En julsaga. En högtidspärla att avnjuta med rykande glögg och vackra julsånger.


Liz Fenwick
Julen i Cornwall
via Storytel
ISBN: 9789151502359
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter som en väldigt fin bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. En klassiker i nytappning alltså :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Det låter som en riktigt mysig bok!

  Kram och tack för tipset.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.