torsdag 12 december 2019

Dan före dan av Felicia Welander

En varm och mysig julroman om ensamhet, sorg och vänskap med en smått komisk och skruvad handling.

Det är slutet av november och Sigrid är på väg hem för att överraska sin familj efter en längre utlandsvistelse. Mer än något annat ser hon fram emot att få fira en traditionsenlig jul i stugan i Hälsingland, precis som vanligt. Men det visar sig att hennes familj har gjort upp andra planer, eftersom de trodde att Sigrid skulle bli kvar i Wien. Inte ens barndomskompisen Nina har tid att ses. Sigrid riskerar nu att behöva möta sin största rädsla att bli ensam på julafton. Hon bestämmer sig för att göra det bästa av situationen. Hur svårt kan det vara att hitta någon att fira jul med egentligen? En internetdejt kanske? 

Sigrid ger sig i kast med att skapa den perfekta julen i Hälsingestugan. Men inget går som hon har tänkt sig, särskilt inte när hon håller på att bränna ner hela huset och blir räddad av den hon minst av allt hade väntat sig ...
 

Jag hade gärna bekantat mig mer med den oväntade räddaren i nöden. En relation som jag tror hade kunnat ge berättelsen ett ännu större djup. Men jag gillar vändningen mot slutet. Lite oväntad och inte alls så förutsägbar som jag först hade trott.


Dan före dan och Felicia Welander
Dan före dan
Lavender Lit
ISBN: 9789187879593
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Kul med lite oväntade slut - bara slutet blir en happy ending :-D

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Den låter inte helt fel så nu har jag beställt den på bibblan.

    Kram och tack för tipset!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.