lördag 23 november 2019

The trouble with Mistletoe av Jill Shalvis

Jag har tagit över engelskundervisningen i min klass. Något jag tycker är fasligt kul, men tidigare inte haft då jag inte är behörig lärare i engelska. Min engelska är lite knackig, men det finns hjälpmedel. Uppslagsverk, bra läromedel ... och framförallt bra och enkla sätt att förbättra engelskan. Jag tänker förstås på att läsa skönlitteratur. När jag lyssnar på ljudböcker speedar jag alltid upp hastigheten till max, men nu när jag lyssnade på engelska fick jag sänka lite för att komma in i språket. Sedan kunde jag successivt öka på ...

En härlig och varm julroman med den rätta känslan. Att den dessutom handlar om djur ger den ett extra stort plus i kanten.

If she has her way ...Willa Davis is wrangling puppies when Keane Winters stalks into her pet shop with frustration in his chocolate-brown eyes and a pink bedazzled cat carrier in his hand. He needs a kitty sitter, stat. But the last thing Willa needs is to rescue a guy who doesn't even remember her ...He'll get nothing but coal in his stocking. Saddled with his great-aunt's Feline from Hell, Keane is desperate to leave her in someone else's capable hands. But in spite of the fact that he's sure he's never seen the drop-dead-gorgeous pet shop owner before, she seems to be mad at him ...Unless he tempers "naughty" with a special kind of nice ...Willa can't deny that Keane's changed since high school: he's less arrogant, for one thing-but he doesn't even remember her. How can she trust him not to break her heart again? It's time to throw a coin in the fountain, make a Christmas wish-and let the mistletoe do its work ...

Jill Shalvis
The trouble with Mistletoe
via Storytel
ISBN: 9780062448040
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du har börjat som lärare i engelska också! Jag knagglar mig fram på resor, men orkar inte läsa böcker på engelska. Det ska vara avkopplande att läsa - inte ansträngande :-D

    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Jag har noterat att språkkunskaper är lite av en färskvara. När sonen var sambo med tjejen från Brasilien då pratade vi mycket engelska och språket flöt på bra. Nu tycker jag att jag har tappat lite av det. Tack och lov så undervisar jag bara i åk 4.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.