lördag 30 november 2019

Sprucket läder och svikna löften av Ewa Klingberg

Del fyra i Huskvarnasviten. En feelgood-serie som jag tyckt mycket om, mycket tack vare de skickligt varvade och inflätade historiska vinklarna. Mysiga och välskrivna böcker som jag varmt rekommenderar.

Nyblivna singeln Lollo driver den uppskattade nagelsalongen i Huskvarna. Nostalgitokig som hon är besöker hon motormässan och spanar in den ena veteranbilen efter den andra. En Cadillac med rosa hajfenor och en charmig kyrkvaktmästare får henne att vakna upp ur vardagslunken och se tillvaron i ett nytt ljus. I

Cadillacens spruckna läderklädsel gör hon ett märkligt fynd 

Sprucket läder och svikna löften är en efterlängtad ny del i Ewa Klingbergs populära Huskvarnasvit(den fjärde fristående delen). Vardagen och småstadslivet vävs i berättelsen samman med ödet för en kvinna vars liv utspelar sig under förrförra seklet. Med värme och humor skildras de två världarna där sanningen alltid kommer fram.


Ewa Klingberg
Sprucket läder och svikna löften
Historiska media
ISBN: 9789175458182
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

  1. Här finns det nagelsalonger i nästan varje kvarter (känns det som). Fattar inte att dom överlever? Fast det är nästan alltid folk där, så det går kanske bra ändå.

    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Det är en småtrevlig serie tycker jag.

    Kram och god kväll!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.