lördag 9 november 2019

Nytt avtal, ny bokJag kommer nog inte att hinna med NaNoWriMo-utmaningen i år. Att skriva 50 000 ord under november månad. Hittills har jag skrivit 17 066 ord, vilket är långt ifrån fy skam förstås utan nära nog två tredjedelar till en kapitelbok för barn. Men eftersom jag precis har skrivit nytt avtal med förlaget och ska ge ut en ny bok, betyder det att min tid kommer att gå till att korrekturläsa. En rolig sak mot en annan.

Min nya bok jag precis signat kommer att heta Sommarmirakel vilken är uppföljaren till Mirakel och hemligheter. Fantastiskt roligt.

3 kommentarer:

 1. Så kul och spännande.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. bra jobbat ändå, många ord, grattis till nytt avtal

  SvaraRadera
 3. Men så roligt! Stort GRATTIS till duktiga du! :-D

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.