tisdag 15 oktober 2019

Det hemliga rummet av Eva Swedenmark och Annica Wennström

Författarna till de underbara bär-böckerna har även skrivit ett relationsdrama/psykoligisk thriller tillsammans. Berättelsen är driven och spännande, men jag måste ändå säga att jag föredrar deras feelgood-böcker. Min favoritgenre.

Magda, Amelie, Simona och Vibeke har fått kontakt via Magdas blogg. Nu träffas de för första gången i ett hus Magda ärvt. Hon vill ha sällskap och bjuder in sina bloggvänner. Men vilka är dessa kvinnor egentligen, bakom den bild de skapat på nätet? Och vad händer när deras hemligheter avslöjas? De söker sig till varandra några varma sommarveckor i Fredrika, en vacker plats i Norrlands inland. Alla bär de på erfarenheter och historier som de valt att dölja. Ska de tillsammans kunna finna en ny trygghet? 
Vem kan man lita på om det nu finns någon man kan lita på? Eller finns hoten, osäkerheten och lögnerna alltid kvar? 
Dessutom dröjer det inte länge innan kvinnorna får en känsla av att vara betraktade när de lever sitt stilla liv i huset. Vem smyger omkring i skogsbrynet och vid strandkanten? Är det någon som besöker huset om natten? 
Snart hotas den sköra vänskap de byggt upp när en inkräktare slår sig in i deras tillvaro. Och de kan inte stillatigande finna sig i detta.


Eva Swedenmark och Annica Wennström
Det hemliga rummet
via Storytel
ISBN: 9789177798545
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Intressant intrig! Fast det där med att nån bevakar dom... Det gillar jag inte riktigt :-)

    SvaraRadera
  2. Lite spännande låter det i alla fall.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.