måndag 9 september 2019

Mina käpphästar av Anna Johansson och Elma D Johansson


Det här är så roligt. Jag är Elmas lärare, och nu mer också författarkollega, eftersom vi har gett ut böcker vid samma bokförlag. Förutom det är jag förstås väldigt stolt över Elma som har gjort den här fina boken tillsammans med sin mamma Anna. En mysig, fantasifull och färgglad fyll-i-bok. Som en mina-vänner-bok, fast för käpphästar. Jag gillar konceptet.

Samla dina käpphästar i denna roliga fyll-i-bok! 
Berätta om allt från hästens favoritmat och mankhöjd till tävlingar ni deltagit i tillsammans. Skriv ner och jämför vilken av dina käppisar som är bäst på gymkhana, dressyr eller hoppning och vilka du behöver träna mer med. 
Bokens uppslag har olika design för att passa både den busiga, den hungriga, den blyga och den lite tuffare käppisen.
En fyll-i-bok för både hobbyryttaren och proffset.

Anna Johansson och Elma D Johansson
Mina käpphästar
Idus förlag
ISBN: 9789188964748
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Vilket roligt koncept på en bok! Förstår att du är väldigt stolt över din elev och kollega :-)

    Ha en bra start på veckan!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.