tisdag 3 september 2019

Hockeyuppdraget av Sanna Juhlin


Här är det fullt fokus på hockey och att klå motståndarna mellan vilka det pågår en konflikt. En bok för hockeyälskaren eller sportnörden passande den yngre läsaren 6-9 år.

Milla avskyr att åka skridskor. Ändå drar hon med sig sin kusin Fahim till isladan. Hon behöver muntra upp honom och få honom på andra tankar då han är ledsen. Där i isladan råkar hon i bråk med Sander, sin livslånga plågoande, och det slutar med att de ingår ett avtal. Om en vecka ska Milla ställa upp med sitt lag och spela en ishockeymatch mot Sander och hans gäng. Problemet är bara att Sander har spelat ishockey i flera år och Milla knappt kan stå på ett par skridskor. Hon behöver sin kusins hjälp. Kan de vinna med ett lag som består av deras mammor och en gammal vaktmästare? De behöver en tränare och Milla vet precis vem.


Sanna Juhlin
Hockeyuppdraget
Idus förlag
ISBN: 9789188964212
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. verkar riktigt kul, jag och mina söner har spelat ishockey :)

  SvaraRadera
 2. Isladan... Så hette vår hockeyarena i Skellefteå på sin tid. Nu är det en ny, större (fast den gamla var jättejättestor! ;-) ) som heter Skellefteå Kraft arena eller nåt sånt. Gulligare med isladan :-D

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Kan säkert tilltala en del i den åldern.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.