söndag 29 september 2019

Bokmässan 2019


Söndagen kom och äntligen var det dags för mig att äntra bokmässan i Göteborg. Som jag har längtat. Det var fantastiskt roligt. Stod först i Idus monter och signerade och därefter i Kikkulis. Så skoj att träffa förläggare, redaktörer, kollegor och framförallt mina läsare. Det allra mest hedrande var när en kvinna kom fram till mig. Hon sökte upp mig i uppdrag av sin dotter och ville köpa Vingklippt längtan (hon valde också att köpa Jag kan inte vara hos dig nu). Familjen var bosatta utomlands, eller hade varit till nyligen. Lilla jag, ett författarnamn.

Hoppas på repris nästa år. Då med nya manus, också önsketänkande, och helst flera (alla) dagar på mässan.

Ett av mina mål var att vara med på bokmässan i egenskap av författare, check. Nästa mål med bokmässan måste vara att delta/intervjuas på en litteraturscen...

3 kommentarer:

 1. Grattis till premiären! Så roligt att vara där som författare. Kan tänka mig att det gav mersmak. Nya mål har du redan.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men så roligt! Och vad fin du är där du står med dina böcker. Stolt ser du ut också - med all rätt! Duktiga du!

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande och kul dag för dig. Nästa år äntrar du litteraturscenen.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.