söndag 25 augusti 2019

Söndagens smakbit, v. 34 Blå, blå höstvågor


Jag ligger på hans varma bröst.
Mina ögonlock är tunga, egentligen skulle jag säkert kunna somna. Hela min kropp känns utmattad, som om jag nyss stigit av en spinningcykel efter ett hårt träningspass. Benen är nästan avdomnade.
Jag ser upp på Adam och våra blickar möts. Han ler. Jag ler också.
Vi ligger på det hårda golvet i herrarnas omklädningsrum. Har säkert gjort det i fem minuter nu, utmattade båda två. Jag stryker med ena handen över hans hud, suger in doften av honom. Han doftar alltid så att. Nästan för gott, som om någon designat honom så att han ska vara helt oemotståndlig.

s. 194 ur Blå, blå höstvågor av Christoffer Holst.
Fler smakbitar här

Det är så skönt. Idag, för första gången på länge känner jag mig utvilad. I morse kunde jag sova ut. Vaknade först vid sju, somnade om en fjutt och vaknade till fyrtio minuter senare och kunde ligga kvar i sängen och göra lite research till manuset jag nu skriver på. Det är så skönt att kunna ta morgonen i behaglig takt. Nu en latte innan jag öppnar mitt manus (lillkillen sitter bredvid och leker papparazzi med min mobil. Gissa hur många bilder på en och samma bebisfot jag kommer att behöva radera sen?! Btw har han raderat en hel mapp från min mobil och jag är inte så teknisk att jag kan installera den åter i ett huj bara så där. Förresten minns jag knappt vilka appar jag hade där, mer än youtube och Facebook. Kanske inget viktigt ...?

16 kommentarer:

 1. (jag fick ärva makens gamla mobil... med alla hans jobbarkompisar... hittar inte mina telefonnummer!!)

  SvaraRadera
 2. De blir tidigt tekniskt begåvade barnen ;-)
  Tack för smakbiten. Den här vill jag läsa snart!

  SvaraRadera
 3. Den skulle jag väldigt gärna vilja läsa, jag gillar Holst.

  SvaraRadera
 4. Tack för smakbiten och hoppas du kan fixa tillbaka apparna till mobilen.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten. Jag gillade hans förra bok Söta, röda sommardrömmar så denna måste jag ju också läsa :)

  SvaraRadera
 6. Är det en deckare? Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Bebisfot är väl ett ypperligt motiv. Bland det sötaste som finns :)

  SvaraRadera
 8. Det er virkelig nydelig å kunne ta det rolig (sakte) om morgenen :-) Jeg foretrekker absolutt det! Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten. Passande titel för kommande årstid.

  SvaraRadera
 10. Tack för smakbiten. Den verkar inte helt fel.
  Även här blev det en liten sovmorgon för valpis behagade somna om för första gången. Inte fel alls :D

  Kram

  SvaraRadera
 11. känner till författaren men har inte läst något. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 12. Ingen bekant författare, tack för smakbit, hoppas du lyckas hitta dina saknade mappar!

  SvaraRadera
 13. Har inte läst något av författaren ännu. Tack för smakbiten! Bäbisfötter är mycket söta. :)

  SvaraRadera
 14. känner igen författarnamnet. tack för smakebiten! om du skulle ha förlorat några appar så har du ju i alla fall alla bilderna på babyns fot. mycket gulligare om du frågar mig

  SvaraRadera
 15. Haha! Du kan väl visa grabbens fotokunskaper här på bloggen - skulle vara fint att se några barnfötter :-)

  Skönt att du är utvilad, men trist med den bortslarvade mappen...

  Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.