torsdag 8 augusti 2019

Exet av Alafair Burke


En välskriven, men trots det inte en spännande bok och det var det jag väntade på från sida ett. Jag hade höga förväntningar som inte införlivades den här gången, tyvärr. Jag tycker aldrig riktigt att berättelsen tar sin fart och för mig blev det en lite tråkig rättegångsskildring.

Olivia är en av New Yorks bästa försvarsadvokater. När hon får reda på att hennes ex, bestellerförfattaren Jack, misstänks för mord på tre främlingar, är hon övertygad om att han är oskyldig. Frågan är vem som vill sätta dit honom och varför. 
Olivia bestämmer sig för att försvara Jack. För många år sedan krossade hon nämligen hans hjärta, och hon hoppas att detta kan gottgöra hennes svek. Så länge som Jack är oskyldig, förstås. För det är han väl ? 
Alafair Burke är en amerikansk deckarförfattare som har skrivit 16 böcker och toppat New York Times-listan. Hennes romaner kretsar alltid kring tuffa kvinnor och utspelar sig oftast i Manhattans brus. Exet är spännande och smart läsning för alla som älskar tv-serier som The Good Wife och Suits.

Alafair Burke
Exet
Printz Publishing
ISBN: 9789177711735
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. 👍.
  Ha en fin torsdag
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Då struntar jag i den där boken tror jag :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det var en blandvändare men jag listade tyvärr ut slutet efter en stund.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.