fredag 23 augusti 2019

En sommar av David Baldacci


Baldacci har skrivit en rad deckare/thrillers, men den här gången har han författat en fin och varm feelgood-roman som jag tycker mycket om. Språket är uttrycksfullt och En sommar är välkomponerad och driven. Den innehåller alla de rätta ingredienserna för att kunna toppa listorna.

Krigsveteranen Jack Armstrong ligger på sin dödsbädd när hans älskade fru Lizzie omkommer i en trafikolycka. Eftersom Jack inte längre kan ta hand om deras tre barn skiljs de åt mot sin vilja och tvingas flytta runt mellan olika släktingar.
Men som genom ett mirakel börjar Jack tillfriskna från sin ovanliga sjukdom och bestämmer sig för att få hämta hem sina barn och återförena familjen. Tillsammans flyttar Jack och barnen till Lizzies barndomshem i South Carolina.
Under en oförglömlig sommar kämpar Jack för att försonas med livet, det förflutna och för att hitta kärleken igen.
David Baldacci är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 130 miljoner exemplar i över 80 länder.

David Baldacci
En sommar
via Storytel
ISBN: 9789178351794
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Låter som en bra bok.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ovanligt (tror jag?) med en man som skriver feelgood. Mest kvinnor som jag har sett i alla fall.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Han är en av husses favoritförfattare men jag gillar inte thrillers. Dock blir jag lite nyfiken när han väljer denna genre och måste genast kolla om den finns på bibblan.

  Kram och ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 4. Verkligen en oväntad bok av honom :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.