söndag 11 augusti 2019

En smula söndagsångestDen kom obönhörligen. Sommarlovets sista dag och på samma gång som lovet har känts långt och avkopplande har det gått i en rasande fart. Det känns som förra veckan jag kom hem min sista jobbdag och nu står jag här, med datorväskan omsorgsfullt packad med alla jobb-prytslar jag rotade fram och sorterade. Sex dagar planering innan jag tar emot eleverna nästkommande tisdag. Det känns skönt att få "mjukstarta" lite, men är det inte typiskt?! Min sista lediga dag kläcker jag en idé till ett nytt manus och det bara kliar i fingrarna att få sätta igång med att göra research och att skriva! Jag är på långa vägar klar med lovet, men så är det väl alltid ...  ?

Det har varit ett härligt lov med en Skåne-trip, en massa böcker utlästa, en hel del skrivande (jag är snart, snart klar med uppföljaren till Vingklippt längtan som har fått så många fina recensioner), för ja, i sommar kom jag ut med två nya böcker; Jag kan inte vara hos dig nu och Vingklippt längtan. Dock har jag nästan helt glömt bort att vistas utomhus och det kom som en aha-upplevelse, men man lär så länge man lever. Jag kanske gör på annat sätt nästa sommarlov.

4 kommentarer:

 1. Tiden går fort när man har kul, som ordspråket lyder.
  Ha nu en skön söndag innan jobbstart imorgon.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ja, nu är det dags men jag är inte redo. Väskan är nästan packad och datorn står på laddning men själv är jag inte ett dugg laddad...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du är så oerhört produktiv på alla plan - jag är djupt imponerad!
  Hoppas din mjukstart blir så bra som den bara kan bli :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.