måndag 22 juli 2019

Tjänster och gentjänster av Sophie Kinsella


Jag har läst Kinsellas samtliga böcker och blev så glad nu när hon kommit ut med en ny bok. Jag tycker om hennes lättsamma, smått humoristiska sätt att skriva där hon lite grann driver med sina karaktärer genom att göra dem lite väl originella. Fast på ett positivt sätt. Det är hennes signum som gör att jag tycker om hennes författarskap så mycket.

Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes natur. 
När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner jag är skyldig dig en tjänst! på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkort. 
Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början på ett äventyr för dessa två 
Sophie Kinsella är en av våra mest älskade underhållningsförfattare. Sedan Printz Publishing gav ut hennes Mitt (inte så) perfekta liv 2017 har hennes böcker sålt i över 100 000 ex i Sverige, och Tjänster och gentjänster är lika tänkvärd som skratta-högt-rolig!

Sophie Kinsella
Tjänster och gentjänster
Printz Publishing
ISBN: 9789177711612
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Låter som en tummenuppbok.
    Ha en fin måndag.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.