fredag 19 juli 2019

Jag kan inte vara hos dig nu av Sara Salander


Min tredje bok har nu fått sin boktrailer. Jag kan inte vara hos dig nu är en bok som passar åldrarna 9-12 (-ish) och berör ämnen som socialt utanförskap, missbruk, fattigdom, psykisk ohälsa, brott och straff, förlåt och MASSOR av kärlek. Det är ingen dyster bok, men det är en viktig bok. Den passar utmärkt som högläsningsbok och diskussionsunderlag på mellanstadiet. Jag hoppas så att du ska läsa, beröras och vilja sprida budskapet om min bok så att många, många fler får chansen att läsa och förhoppningsvis beröras.

Trevlig läsning.

Vill du läsa fler böcker som berör? Läs då mina två tidigare böcker.

Rafael Host's dagbok: päronsplitt och hallonsaft
Mirakel och hemligheter

3 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.