onsdag 31 juli 2019

En främling vid din dörr av Jenny BäfvingEn främling vid din dörr är en kortroman som läses i ett nafs. Perfekt om man vill hinna med en hel bok innan ögonen går i kors innan natten, eller för en stund på stranden eller vid vardagsbestyren (som jag räknar med inte ska behöva ta så lång tid, right?!).

En rapp och förhållandevis spännande bok även om jag saknar romanens djup i denna kortroman.

Designern och butiksägaren Marie har lämnat sin karriär bakom sig för ett liv på landet. Hon har köpt en liten ensligt belägen fiskarlänga på sydostkusten. Nu söker hon efter ro och hoppas kunna lämna sitt dramatiska förflutna bakom sig.
I den lilla byn får hon snabbt flera nya bekantskaper och snart börjar de intrasslade relationerna i byn komma upp till ytan. Maries nyfunna lugn skingras … Det är någon som är ute efter henne. En mörk gestalt kryper i buskarna utanför hennes hus och trakasserar henne på avstånd. Vad kommer personen ta sig till härnäst? Och hur nära inpå är Maries förföljare henne egentligen?

Jenny Bäfving är en svensk författare, skrivlärare och lektör. Bäfving arbetar även som författarcoach. Jenny Bäfving
En främling vid din dörr
Saga Egmont
via Storytel
ISBN: 9788726234893
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Jag gillar inte riktigt korta böcker. Ja, om boken är bra alltså - då vill jag gärna ha med mig den länge :-)

    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  2. Låter som en bok för mig som somnar nästan bums nu mera när jag lägger mig och läser :-)
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.