måndag 24 juni 2019

Mormor på rymmen av Kaj Branzell


En charmig och fartfylld berättelse om att åldras men inte låta livet gå på sparlåga för det. Livet tar inte slut förrän det är över. En rar, lättsam och skojig bok.

Snart sjuttiosjuåriga Anna-Lisa hade inte en tanke på att varken flytta till Spanien eller bli kär. Hon ville ju bara följa med till barnbarnet i Thailand! 
När dottern vägrar låta Anna-Lisa följa med till Thailand för att fira jul, inser hon att det är dags att kasta av sig sin dotters strama tyglar en gång för alla. I vredesmod bokar hon en resa till spanska Torrevieja. Utan att meddela familjen, och utan att köpa någon returbiljett. 
Livet i solen blir dock inte riktigt så idylliskt som Anna-Lisa hoppats. Det visar sig snart att paradiset gömmer på oväntade faror och vistelsen i Spanien förvandlas till ett hisnande äventyr. Men med hjälp av nya vänner, hemlösa hunden Romeo och en ny tro på sig själv, tar Anna-Lisa sig an de mest dramatiska situationer. 
En fartfylld och hjärtlig feelgoodroman om att livet faktiskt kan börja i sjuttioårsåldern. 

Kaj Branzell
Mormor på rymmen
Stellar förlag
via Storytel
ISBN: 9789188981004
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Åh! Den boken skulle jag vilja läsa - alltid trevligt med böcker som utspelar sig i trakter som man har någorlunda koll på :-)

  Ha en härlig start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Låter som en rolig och lättsam bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Den låter trevlig och läsvärd!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.