onsdag 19 juni 2019

Lova för alltid av Eva Ludvigs


Ludvigsen har kommit att bli en ny favoritförfattare. Hon har skrivit både för barn och vuxna. Jag gillar bredden. Det är ett hantverk att skriva och ännu större hantverk att behärska att skriva för så stort ålderspann.

Uppföljaren till en bra bok kan ibland falla platt. Det gör verkligen inte Lova för alltid. Den står helt på egna ben och har sitt driv och sin berättelse. Men fortfarande är karaktärerna charmiga och oemotståndliga. Jag vill bara läsa mer av Ludvigsen. Nu.

Efter att ha blivit lämnad vid altaret flyr Lova från Sverige till andra sidan jordklotet. Och där, på en fårfarm i Australien hittade hon kärleken i Chris, den lokala veterinären. Men fem år och två barn senare flyttar Lova ut från det gemensamma hemmet. Medan Chris kämpar med att förstå vad som händer hittar Lova nya vänner och intressen – och Lovas tidigare fästman Niklas tar upp kontakten. 
Lova vacklar i sina känslor mellan de två männen när båda gör sitt bästa för att vinna tillbaka henne. Ska hon kasta tryggheten med Chris åt sidan för sin första kärlek, eller vågar hon satsa på en framtid för sin familj?


Eva Ludvigsen
Lova för alltid
via Storytel
ISBN: 9789178612284
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

  1. Kollade nu, och ingen av Lova-böckerna fanns på bibblan som e-media. Får väl hålla span framöver :-)

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Inget enkelt vall alltid men ibland får man ge ett förhållande en andra chans.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.