torsdag 13 juni 2019

Fröken Liljekonvalj av Kristin Emilsson


Kristin Emilsson är tillbaka med en ny, driven relationsroman, den här gången med en uns spänning. En berättelse som jag tycker mycket om.

Liv Sandell har skapat en framgångsrik karriär i sociala medier. Via sin populära livsstilsblogg släpper hon varje dag in tiotusentals följare i sitt liv.

Efter skilsmässan från barnens pappa bestämmer hon sig för att det är dags för en förändring. Hon byter livet i Stockholms innerstad mot en lugnare tillvaro i förorten Flädersta, där hon själv växt upp. 

Flytten verkar först bli precis den nystart Liv tänkt sig och hon träffar både nya bekanta och gamla barndomsvänner. Och vad var det nu man sa om gammal kärlek den rostar visst aldrig. Eller?

Men mitt i villarenovering och bloggande blir det allt mer uppenbart att Livs återkomst inte välkomnas av alla. Anonyma hotmeddelanden börjar plötsligt dyka upp och snart känner hon sig förföljd även i verkligheten.

Är området verkligen så idylliskt som Liv minns? Vem skickar hoten och varför kommer de just nu? Och vad hände egentligen den där försommarkvällen för snart tjugo år sedan när grannflickan hittades död vid badplatsen? Liv inser att hon är mer insyltad i den gamla gåtan än hon kunnat ana och att det finns någon därute som inte har glömt det. Kristin Emilsson
Fröken Liljekonvalj
Lind & Co
Läsexemplar
ISBN: 9789177798224
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter spännande :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Låter spännande och bra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Den låter som en bok i min smak. Hoppas ni inte den bara finns som ljudbok...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.