måndag 27 maj 2019

Tillsammans med dig av Victoria Bylin


En stark och fin bok som känns trovärdigt gestaltad. Den innehåller en hel del religion, vilket brukar störa mig, men den här gången gör det mig ingenting utan blir snarare ett karaktärsdrag hos huvudpersonen som hjälper mig som läsare att förstå och lära känna henne bättre. Fint skrivet.

Ibland kan den mest oväntade kärlek vara precis det hjärtat behöver
Känsloladdad berättelse med karaktärer som påminner oss om den dynamik som finns i tron och vad det kan kosta att våga lita på kärleken.  

Det är något med femåriga Penny Tremaine som är annorlunda. Som tidigare socialarbetare upptäcker Carly snart att Penny lider av sviterna efter att mamman druckit alkohol under graviditeten. Plötsligt slår ett minne från Carlys förflutna till. Hon har lovat sig själv att aldrig mer bli personligt involverad med en klient. Utsattheten är alltför stor. Men det är någonting med Penny och Pennys stilige pappa som berör Carly.  

Dr. Ryan Tremaine försöker få sitt liv att fungera igen. Hans tidigare fru är omgift och borta på en längre resa, så hans två stökiga tonårssöner och Penny bor hemma hos honom på heltid. Fast besluten att föra familjen samman gör han en SOS-lista med punkter som ska få honom att knyta an till sina barn, det får bära eller brista... 

Victoria Bylin
Tillsammans med dig
via Storytel
ISBN:
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.