onsdag 29 maj 2019

Livet på landet enligt Sophie Manie av Linda Netsman


En underhållande, trevlig och smårolig berättelse. Del två om Sophie Manie. En tjej som är svår att inte tycka om.

I den första, fristående boken, Livet enligt Sophie Manie, som BTJ beskrev som "en rolig, pratig och galen roman om att våga följa sitt hjärta med en hel del djup under den glittriga fasaden", mötte vi en fartfylld och till synes ostoppbar Sophie i Stockholm.  
I den nya boken, Livet på landet enligt Sophie Manie, har livet blivit aningen mer komplicerat. Plötsligt stundar ett bröllop som visar sig vara Sophies eget men som hon själv inte har en aning om.  Drömmar slår in. Andra uteblir. Ett liv förändras och ett annat försvinner. Såväl överraskningarna som utmaningarna blir fler och fler och när livet med Anne visar sig vara allt annat än enkelt, tar hon ett beslut som förändrar allt. 
Med trasig rygg, tappad gnista och fallna relationer lämnar Sophie storstaden och sitt gamla jag och spontanköper sitt drömhus sedan barnsben. I Hembyn. Mitt emot sina föräldrar...

Linda Netsman
Livet på landet enligt Sophie Manie
Bladh by Bladh
via Storytel
ISBN: 9789188917096
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

  1. Spontanköp kan faktiskt bli väldigt bra - vi spontanköpte den lägenheten vi bor i nu för snart 17 år sen och vi har inte ångrat oss en enda sekund :-)

    Ha en härligt spontan dag!

    SvaraRadera
  2. Det låter som en småtrevlig serie.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.