lördag 4 maj 2019

Jag är här av Clélie Avit


Den här boken är så vacker, sorglig och spännande på en och samma gång. Den är riktigt finstämd med riktig målande karaktärer. För mig blir romantiken inte alls orealistisk eftersom känslor och kärlek har en oerhörd kraft. Vi vet aldrig när den drabbar oss.

Kan kärlek rädda ett liv? 

Efter en svår fallolycka i Alperna har Elsa hamnat i koma. Hennes familj och läkare har efter månader av väntan gett upp hoppet på att återuppliva henne och står nu inför beslutet att stänga av maskinerna som håller henne vid liv. Vad de inte vet är att Elsa sedan kort tid återfått delar av medvetandet och kan höra allt som sägs runt hennes säng. 

På samma sjukhus befinner sig Thibault för att besöka sin bror. Hans liv är i kaos och när han letar efter ett tyst rum att andas ut i hamnar han hos Elsa. Något med henne fångar Thibault, och han börjar besöka henne regelbundet. Ju mer han får veta genom hennes familj och vänner, desto starkare blir Thibaults känslor. När han pratar med henne är det dessutom som att hon hör varje ord han säger. Men hur ska de någonsin kunna nå varandra på riktigt, och vad händer när Elsas familj inte orkar vänta längre? 

Jag är här är en modern törnrosasaga om förälskelsens makt. En gripande och unik kärleksroman som spinner över gränsen mellan livet och döden.


Clélie Avit
Jag är här
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789187343810
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter som en fin bok. Men fy vad otäckt läge att bli sängliggande till synes helt borta men ändå uppfatta allt runt ikring...

  Ha en braig lördag! :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, den lät verkligen sorglig, spännande och bra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Den lät verkligen bra och jag hade tur för den fanns på vårt bibliotek.

  Tack för tipset och kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.