fredag 17 maj 2019

Du är aldrig ensam av Chevy Stevens


En så, så bra och skickligt komponerad berättelse som är driven och stark rakt igenom. Det går inte att sluta läsa och spänningen stiger hela tiden tills jag känner mig alldeles nervös och måste sträckläsa slutet och sedan kasta mig över en riktig feelgood för att lugna nerverna. När det återstår bara några kapitel listar jag ut vem skurken är, men spänningen minskar trots det inte. Författarens styrka är att hela tiden hitta nya vinklingar ...

En gång i tiden rymde Lindsey Nash rätt ut i natten, tillsammans med sin lilla dotter. År av misshandel och skräck var slut, och hennes våldsamma man hamnade äntligen i fängelse. Nu, elva år senare, har Lindsey lyckats bygga upp sitt liv igen. 
När exmannen Andrew, som hävdar att han har förändrats helt, släpps ut ur fängelset försöker Lindsey intala sig att det förflutna ligger bakom henne. Men hur mycket kan en människa egentligen förändras? Det dröjer inte länge  innan Lindsey börjar känna sig förföljd. Hennes nya pojkvän blir hotad, hennes numera tonåriga dotter likaså. Bit för bit rivs Lindseys trygga mur ner. Någon där ute vill skrämma henne. Och kanske ännu värre än så. 
Chevy Stevens är en kanadensisk thrillerförfattare som debuterade 2010 med Still Missing, som bland annat blev utnämnd till Årets Debutroman av International Thriller Authors Awards. Du är aldrig ensam är hennes sjätte fristående spänningsroman en stämningsfull hjärtat-i-halsgropen-rysare som hyllats av kritiker och läsare, och som även hamnade på Goodreads lista över de bästa deckarna 2017.

Chevy Stevens
Du är aldrig ensam
Printz Publishing
ISBN: 9789177711452
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Låter otroligt spännande!

  Ha en härlig dag :-)

  SvaraRadera
 2. Spänning på hög nivå.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset! Den verkar kanon så jag hoppas den finns på vårt bibliotek.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Har påbörjat den här lite.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.