fredag 3 maj 2019

Den där kvällen av Sheila O'Flanagan


Inledningsvis tycker jag mycket om boken och drivs med in i handlingen. Men lite mer än halvvägs in tycker jag att tempot saktar av en smula och berättelsen känns ca 100 sidor för lång. Trots allt tycker jag om den och den är väl värd att läsa. Jag tror att tempot spelar stor roll. Alltså, det här är en bok som bör sträckläsas. Den mår inte bra av att ligga till sig mellan varven, och det var nog där jag misslyckades på grund av att jag hade annat jobb att göra och därför inte hann läsa konstant.

Lola Fitzpatrick är smart och ambitiös, men också oerhört envis. När hon en kväll tvingas ta ett livsavgörande beslut så gör hon det hastigt och utan eftertanke. Och utan att ha den information som skulle kunna förändra allt. 
Bey är definitivt sin mammas dotter. Hon är impulsiv och hetsig och hamnar ofta i knepiga situationer som hon inte kan hantera. Som när hon en kväll träffar mannen hon älskar och tvingas fatta ett eget beslut. 
För både Lola och Bey är det ett enda ögonblick som förändrar allt. Men det som de tror är deras livs misstag kan kanske också visa sig vara deras största chans. 

Sheila O'Flanagan är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas världen över. I Sverige har hon tidigare utkommit med elva romaner som alla varit stora försäljningsframgångar.

Sheila O'Flanagan
Den där kvällen
LB förlag
ISBN: 9789177990505
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Hennes böcker brukar jag gilla :-)

    Ha en finfin fredag!

    SvaraRadera
  2. Ha en fin och bra fredag.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.