torsdag 30 maj 2019

Bröllopsbyrån av Elvira Berg


Jag har tidigare läst Grindvakterskan av Berg, en bok jag inte imponerades så stort av. Bröllopsbyrån är snäppet bättre dock och helt klart läsvärd. Det är en varm och romantisk berättelse med målande beskrivna karaktärer och känslor. Dessutom ett stort plus för det fina och lockande omslaget.

Möt Ella, bröllopsfixaren som tappat all tro på kärlek 
Som ensamstående mamma till en liten dotter kämpar Ella med att få ihop vardagspusslet. På Fest & Bröllopsbyrån omges hon av kärlek och blivande makar, men privat ser hon till att hålla sig så långt borta från män som möjligt. Hittills har hon lyckats bra med det. Men så hamnar byrån i ekonomiska svårigheter och rådgivaren John kallas in. Han är van att få som han vill men möter plötsligt motstånd Ella ifrågasätter inte bara hans metoder att rädda byrån, utan hela hans existens. 
I utkanten av Ellas liv finns även småbarnspappan Max varm, trygg och den perfekta fadersfiguren för Ida. På olika sätt väcker de båda männen något i Ella. Kommer hon kunna fortsätta som förut i trygg ensamhet? Eller ska hon våga tro på kärleken igen?

Elvira Berg
Bröllopsbyrån
Förlaget Harlequin
via Storytel
ISBN: 9789150941159
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Ett väldans romantiskt omslag :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Den låter helt okej tycker jag men finns inte på vårt bibliotek. Jag brukar kontrollera direkt när du kommer med boktips :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. låter som en trevlig nutidsskildring

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.