tisdag 16 april 2019

Veckans topplista, v. 16 PåskekrimNja, inte direkt min genre, men påskekrim har trots allt blivit lite av en tradition. Då och då läser jag en deckare eller en spänningsroman och stundtals har jag behållning av det. Till exempel när jag läser Mats Ahlstedt, som jag nyligen upptäckt ...

Här är fem stycken deckare och/eller spänningsromaner som står som hyllvärmare hemma hos mig av en eller annan anledning och kanske, kanske hinner jag läsa någon av dem den här påsken. Som jag tidigare har skrivit har jag, bland dessa fem, som prioritet att läsa Silvervägen, men innan dess finns det andra böcker jag vill läsa.

Läs om fler påskekrim här.

16 kommentarer:

 1. inte läst dessa, tack för tips.

  SvaraRadera
 2. Den mest lästa påskekrim-boken måste nog vara den där 2000-åriga historien där det var korsfästning med i handlingen... ;-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Ibland är en sådan här bok bra att läsa tycker jag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Stephen King har vi "ihop". "Silvervägen" har fått mer beröm än den förtjänar, tycker jag. Och Ajvide L har jag gjort slut med, för mycket övernaturligheter för min smak. Men "Låt den rätte komma in" är nog den bästa jag läst av honom.

  SvaraRadera
 5. Silvervägen är så bra. Låt den rättekomma in gillade jag. Cujo tänker jag aldrig läsa. Klarar inte av när det handlar om djur.

  SvaraRadera
 6. Åh, Cujo! Som film är den en av de läskigaste jag har sett. Och jag har sett en del. Som bok är den inte heller speciellt... snäll :)

  SvaraRadera
 7. Cleeves och Jackson har jag läst

  SvaraRadera
 8. Cujo har jag läst men det var länge sen, har för mig att jag tyckte den var läskig...men bra. Silvervägen läste jag när den kom. Gillade den.

  SvaraRadera
 9. kanske borde jag läsa Silvervägen?

  SvaraRadera
 10. Vet inte om jag vågar mig på Cujo. Kanske. ;) Låt den rätte komma in vill jag verkligen läsa! Tack för fina tips!

  SvaraRadera
 11. Har ni inte läst min deckare Familjen måste jag få rekommendera den till påskläsningen! En småstadsdeckare om unga kvinnor som försvinner från Sunne i Värmland. hoppas ni vill läsa!

  SvaraRadera
 12. Tack för spännande tips. Silvervägen står och väntar i min bokhylla.

  SvaraRadera
 13. Ajvide Lindqvist tycker jag mycket om. Och Silvervägen är riktigt bra!

  SvaraRadera
 14. Låt den rätte komma in och Cujo har jag läst, men det var ett tag sedan. :)

  SvaraRadera
 15. Felsteg och Silvervägen väntar olästa i min bokhylla.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.