tisdag 2 april 2019

Veckans topplista, v. 14 Mina senaste bokförvärvDen här veckan fokuserar topplistan på de senaste bokförvärven. Dessa fem är en liten potpurri av alla de böcker jag har fått den senaste tiden, så roligt. Jag ser verkligen fram emot att läsa dessa, och övriga som ligger i små lockande högar överallt här hemma. Till min oerhörda glädje och till Chris' stora förtret. Men alla kan inte vara fan av böcker och läsning. Herregud. Jag själv har skrivit två böcker och kan titulera mig författare, men intresset för dem här hemma har varit, för att inte säga obefintligt, så väldigt svalt. Yngsta dottern har läst en av mina böcker men jag hyser inget större hopp om att någon fler i familjen kommer att läsa dem eller mina nästkommande alster. Ibland är det bara för trist att ingen fler än jag har så stor behållning av att läsa böcker, inte ens de jag har skrivit, suck ... (sidospår).

18 kommentarer:

 1. inte läst dina böcker, dessa har jag lånat på biblioteket:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/04/senaste-bockerna-jag-lanat-topplista.html

  SvaraRadera
 2. Mats Ahlstedt skulle jag vilja läsa.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Så oförskämt av dom! Du får sätta familjen på tvångsläsning ;-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Bra val och jag skulle kunna tänka mig att läsa samtliga!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Där rosor faktiskt dör finns på min lista också. Tack för tips om de andra!

  SvaraRadera
 6. silvervägen kan jag tänka mig att läsa när jag behöver en deckare.

  SvaraRadera
 7. Silvervägen har jag faktiskt oläst i hyllan, men jag väntar lite till med att läsa den. Tills jag har glömt hur hajpad den är :)

  SvaraRadera
 8. Har inte läst någon av dessa, men är väldigt nyfiken på Trojanen och Där rosor faktiskt dör.

  SvaraRadera
 9. Klingbergs vill jag läsa! Känner igen mig, jag är också ensam om att läsa och älska böcker.
  Tur det finns bokbloggar!

  SvaraRadera
 10. Silvervägen är så bra!

  SvaraRadera
 11. Silvervägen har jag läst, tyckte om den.

  SvaraRadera
 12. Klingbergs bok skulle jag gärna läsa!

  SvaraRadera
 13. tråkigt att vara omgiven av människor som inte gillar läsning. men stå på dig! och fortsätt att skriva. det är två gåvor du har. du läser och skriver.
  de två första har jag läst. tre och fyra känner jag inte till. Ahlstedt har jag hört talas om i alla fall

  SvaraRadera
 14. Jag har inte läst någon fråm din lista men är nyfiken på flera.

  SvaraRadera
 15. Silvervägen blev jag inte så impad av. Men den var superhaussad, det är alltid farligt ... Känner igen din besvikelse över att folk inte kastar sig över det man skrivit. Fast hela min familj har i alla fall läst mina böcker, de är i princip fyra med ett par småsaker bredvid. Men den är svårt att sälja böcker om man inte är knuten till ett stort förlag med pampig marknadsavdelning. Ändå är det jättekul med de reaktioner jag fått. http://omklimakteriehaxan.blogspot.com/

  SvaraRadera
 16. Trojanen vill jag läsa.

  SvaraRadera
 17. Silvervägen ska jag nog läsa någon gång.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.