onsdag 17 april 2019

Hem till Scupper Island av Kristan Higgins


En varm och alldeles underbar bok som enligt mig har allt. Precis så där hjärtevärmande och härlig som en välskriven feelgood ska vara, kryddad med extra allt.

Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.
Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island den lilla ön vid M aines kust där hon växte upp  men dit hon inte återvänt på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på kramterapi), en syster som sitter i fängelse och dessutom alla minnen från det där sista året på high school. Det finns fler a människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även  sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre 
Kristan Higgins är en av Amerikas mest älskade romanceförfattare, och har tagit emot otaliga priser för sina böcker. Hennes romaner är kärleksfyllda glädjepiller som blandar kaxig humor á la Marian Keyes med känslostyrkan i Jojo Moyes romaner.

Kristan Higgins
Hem till Scupper Island
Printz Publishing
ISBN: 9789177711377
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

 1. Låter som en bra bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Håller med! En härlig bok!

  SvaraRadera
 3. Åh! Det låter som en bok för mig - intressant intrig och jag älskar Marian Keyes och Jojo Moyes böcker :-)

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! En bok som jag säkert gillar och passande nog finns den på mitt bibliotek.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.