tisdag 23 april 2019

Årets bok 2019 - så här tror och hoppas jag!

Jag tycker alltid att det är rolig att spåna och sätta ihop min egen tolva inför tillkännagivningen av de nominerade till Årets Bok. Jag försöker hitta en bredd, men den här gången inser jag att jag säkert behöver stryka ett flertal kvinnliga författare. Av tolv har jag endast fått med tre män och jag tror att det kommer att vara mer jämlikt. Det ska bli roligt att se hur många rätt jag har ...

Fast jag inser att jag har glömt den bok jag tänkt ta med allra först - Innan ni tog oss ... Den hoppas och tror jag mycket på. Spännande!

3 kommentarer:

  1. Ska bli spännande att se hur många rätt du får :-)

    Ha en fin after-påsk! :-D

    SvaraRadera
  2. Jag gillar dina val och har läst dem flesta men jag tror som du att det kommer att bli en jämnare könsfördelning.

    Kram och ha en härlig tisdag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.