onsdag 10 april 2019

All denna kärlek av Dani Atkins


En berättelse som verkligen rör runt på djupet och inte lämnar mig oberörd.

Sophie Winter är 31 år och lever i självvald isolering. Hon arbetar som översättare hemifrån sin lilla etta i Londons utkant. Det är inte riktigt det liv hon drömt om, men en familjetragedi har fått henne att för länge sedan sluta tro på att drömmar kan slå in. Genom att hålla de flesta på avstånd har hon klarat sig ganska bra hittills. Hon inser att hon har ett problem, men att inse något och att förstå hur man ändrar sig är två vitt skilda saker.

En natt bryter en allvarlig brand ut i lägenheten under hennes. Ben, en förbipasserande, ser henne och med hans hjälp lyckas hon ta sig ut. Inte nog med det, han kan även erbjuda henne en ny bostad under tiden hennes renoveras.

Samtidigt som Sophie blir alltmer fäst vid sin räddare, som verkar vara en närmast perfekt människa, är det något som gnager i henne. Vad är det för grupp människor, alla i olika åldrar och från vitt skilda bakgrunder, som Ben omger sig med? När en medlem i gruppen plötsligt dör börjar det gå upp för henne att gruppen har ett alldeles särskilt syfte. Men frågan är hur hon själv passar in i den här bilden?


Dani Atkins
All denna kärlek
Norstedts
via Storytel
ISBN: 9789113090542
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Den lät bra.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Låter spännande!

  Ha en härlig dag :-)

  SvaraRadera
 3. Den låter bra men finns typiskt nog inte på vårt bibliotek :-(

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.