tisdag 5 mars 2019

Veckans topplista, v. 10 Böcker i vår!Som vanligt finns det en hel drös med böcker som jag ser fram emot att läsa. Bland annat dessa snyggingar som alla har lila toner i sig. Fler av vårens nyheter hittar du här. Nu hör jag att sjusovaren här hemma har vaknat. Han ligger därinne och hostar. Jag är sjukskriven och han vab:as. Kaka på kaka. Resten av dagen kommer fortlöpa i samma anda som tidigare dagar. Jag skriver och redigerar, läser lite och dricker kopiösa mänger kaffe ... Kroppen blir långsamt allt bättre, vilket är glädjande. På torsdag träffar jag chefen. Planen är att börja jobba så smått inom kort men var sak har sin tid och just nu är jag här!

13 kommentarer:

 1. Hur kunde jag glömma Ewa Klingbergs bok? Tack för påminnelse om den och tips om de andra

  SvaraRadera
 2. Klinberg köar jag för biblioteket, Colgan vill jag läsa, Dillon har jag hämtat på biblioteker, Söndagsklubben låter trevligt.

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara trevliga böcker.

  SvaraRadera
 4. Låter skönt att det går sakta men säkert framåt med dig. Alla omslagen är fina och man vill läsa dem alla.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen! Två av dem är nu beställda :D

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga feelgoods :) Jag tror jag vill läsa allihop!

  SvaraRadera
 7. Lucy Dillon brukar vara mysig att läsa, den vill jag lyssna på.

  SvaraRadera
 8. Jag hade noterat två andra böcker av Klingberg senare i år men inte den här!

  SvaraRadera
 9. läckra omslag. utom Dillon. Klingberg ska jag också läsa

  SvaraRadera
 10. Verkligen ljuva bokomslag på dina! :)

  SvaraRadera
 11. Dillon, Colgan och Klingbergs böcker vill jag läsa.

  SvaraRadera
 12. Jag gillar lila, så jag tycker du har hittat en hel hög med snygga böcker!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.