torsdag 21 mars 2019

Veckans helgfråga, v. 12 RecensionsexemplarFår du många överraskning-recensionsexemplar, lyder veckans helgfråga. Samt, är det svårt att få recensionsexemplar från något förlag?

Jag får en hel del recensionsexemplar, både böcker jag har önskat själv och överraskningar. Jag är så tacksam och glad för det. Det berikar och håller igång min läsning. Och min blogg.

Jag upplever inte att det är svårt att få recensionsexemplar, även fast en del förlag inte har alla sina titlar som recensionsex. Inte ens alla nyheter. Det förvirrar lite och har gjort mig besviken några gånger, men det kommer alltid nya böcker och det finns alltid andra förlag. Några riktigt generösa är bland andra Bokfabriken, Idus förlag och Printz publishing.

8 kommentarer:

 1. det skiljer säkert från förlag till förlag. men de mindre, specialiserade är nog lättare

  SvaraRadera
 2. kul ibland mer överraskningsex och bredda sin läsning.

  SvaraRadera
 3. Jag är också väldigt tacksam för de böcker jag får.

  SvaraRadera
 4. Konstigt att en del verkar snåla på det där med recensionsexemplar. Bättre reklam än att bli omskriven i sociala medier går ju knappast att få. Ja, om boken är bra vill säga :-)

  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 5. jag trodde faktiskt att jag redan skrivit en kommentar här?! men det har jag väl inte då. de mindre bokförlagen gillar jag mest och de brukar skicka om en ber om det

  SvaraRadera
 6. Bokfabriken är guld! Har upptäckt så många bra svenska författare och deckarserier genom deras recex.

  SvaraRadera
 7. När jag började blogga om böcker tackade jag ja till alla förfrågningar, det var väldigt berikande eftersom jag läste böcker som jag inte hade valt själv. Nu har jag mindre tid och är mer restriktiv. Litet tråkigt.

  SvaraRadera
 8. Printz publishing har jag nog aldrig fått en bok ifrån.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.