torsdag 21 mars 2019

Solens diamanter av Nora Roberts


En fin feelgood som är väldigt mysig att läsa. Solens diamanter är första delen i en trilogi men får i sig ett fint avslut som gör att jag inte omedelbart har ett behov av att kasta mig över del två, även om den tiden kommer - det är jag säker på. Men jag valde faktiskt att påbörja en annan Nora Roberts här emellan.

Jude Murray, psykolog och lärare vid universitetet i Chicago, är på väg att förlora fotfästet i tillvaron. Hon chockerar sin omgivning genom att säga upp sig och fara till Irland, där hon har sina rötter.Genom sina släktband kommer Jude rakt in i det irländska bylivet. Hon lär sig legenden om lady Gwen, som tre gånger avvisade prinsen och därför blev dömd att vara ensam.Bland Judes nya vänner finns ägarna till puben, de tre syskonen Gallagher. Den äldste brodern har efter ett äventyrligt liv slagit sig till ro. Han blir nyfiken på amerikanskan och gör sig ärende till hennes stuga. Men hon är kylig och avvisande...Solens diamanter utgör första delen i Nora Roberts nya trilogi, och gick direkt upp på första plats på den amerikanska bestsellerlistan när den kom ut med en upplaga på två miljoner exemplar.


Nora Roberts
Solens diamanter
via Storytel
ISBN: 9789100176693
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Funderar ofta på varför det så ofta är trilogier? Varför inte duologier eller kvartlogier? Haha! Ser ju att dom inte finns, för det blir rödkrull under dom två senare varianter, men trilogier finns helt klart :-D

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Skulle jag vilja läsa.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Den låter bra men av någon anledning så är jag inte speciellt förtjust i Nora Roberts böcker så vi får väl se...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.