måndag 4 mars 2019

Klaras vintersorg av Pia HagmarÄnnu en fin bok av Pia Hagmar. Hon är så produktiv i sitt författarskap. Jag är imponerad. Speciellt med tanke på att hon dessutom klarar av att hålla liv i karaktärer och spänning i så långa serier. Få förunnat.

Fortfarande vågar jag nästan inte tro att det är sant att jag är skötare åt Sigge. Jag som bara har ridit i ett halvår och fortfarande är en ynklig nybörjare som inte duger någonting till på hästryggen. Skötare brukar bara de som har hängt i stallet i evigheter bli. Näst efter att ha en egen häst är hästskötare det finaste man kan vara i ett stall. Ibland inbillar jag mig att Maggan, som är ridlärare, har upptäckt att jag är en ovanligt lovande ryttare. Men egentligen tror jag att Maggan lät mig bli skötare bara för att hon och mamma kommer så bra överens. Inte för att det spelar någon större roll. Huvudsaken är att jag får ta hand om Sigge nästan själv.Pia Hagmar
Klaras vintersorg
via Storytel
ISBN: 9789178079841
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Visst är det samma karaktärer som den som var biofilm! Vi älskade den när den kom jag och girlsen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. mina barnbarn går på förberedande ridskola och lär sig sköta hästar, innan de får börja på ridskola. Nu ska även min dotter och hennes make börja på ridskola, hela familjen.

  SvaraRadera
 3. Böckerna är mycket uppskattade av "hästtjerna" på vår skola. Flickor dominerar helt klart när det gäller ridning, i alla fall i den åldern.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kommer ihåg den där skötarhierarkin som rådde på ridskolorna. Själv behövde jag inte fajtas med sånt eftersom vi hade egna hästar :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.