måndag 18 mars 2019

Familjereceptet av Veronica Henry


Jag kan inte annat än bli kär i första ögonkastet när jag ser omslaget till Familjereceptet. Det andas feelgood och ljuvligheter som både doftar och smakar genom boksidorna. En djupare bekantskap gör mig inte besviken. Boken har ett härligt driv och varvar nutid med krigsåren kring 1940.

Laura Griffins hem håller på att förändras. Båda döttrarna har lämnat boet och tanken på huset på Lark Hill 11, utan allt spring, skratt och dofterna från AGA-spisen känns helt främmande för Laura. Men kanske kommer hon nu få tid för sig själv för en gångs skull, och även tid med maken Dom. 
Men när en hemlighet briserar i deras äktenskap rämnar Lauras värld. Förvirrad och nedslagen söker hon tröst i sitt viktigaste arv: sin mormors receptbox, skriven under andra världskriget. Genom recepten och dess historier börjar Laura bit för bit hitta tillbaka till sig själv. Och kanske har hon en plan för hur resten av livet ska levas. 
Veronica Henry är en brittisk författare vars varma feelgood-romaner varje år vinner nya läsare. Hennes karaktärer är lika trovärdiga som de är inspirerande, och 2019 ger Printz Publishing ut hela 3 fristående böcker av Henry en för varje säsong. Familjereceptet är given läsning för alla feelgood-älskare.

Veronica Henry
Familjereceptet
läsexemplar
Printz Publishing
ISBN: 9789177711575
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Visst blir man sugen på att lösa den.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också det där omslaget - skulle ju kunna vara du det med :-)
  Ha en toppenstart på veckan!

  SvaraRadera
 3. Det låter som en bok helt i min smak!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.