torsdag 28 mars 2019

Drömmen runt hörnet av Lucy Dillon


Ännu en bok av Lucy Dillon som jag älskade och direkt tog till mitt hjärta. Jag vill bara läsa mer och mer ... det här är en sån typisk bok som jag inte vill sluta läsa men sörjer när jag läst klart.

”Drömmen runt hörnet” är Lucy Dillons åttonde bok på svenska, en varm feelgoodroman med ingredienser som hemlig kärlek och härliga hundar. Här handlar det om Lorna som har sökt sig tillbaka till Longhampton för att förverkliga en dröm.
Lorna är plågsamt medveten om att hon måste hantera spöken från det förflutna. Hennes förr så tajta familj har splittrats och slutat att prata med varann. Och själv har hon en hemlig kärlek. Av sin väninna Betty har hon lärt sig att mod är något man sätter på sig som rött läppstift, även om paniken bultar i kroppen. Nu känner sig Lorna ungefär lika modig som Bettys ängsligt darrande tax.
Men till slut vågar hon öppna sig mot livet och kan se världen med nya ögon. Det aldrig är för sent att börja om!

Lucy Dillon
Drömmen runt hörnet
Bokförlaget Forum
via Storytel
ISBN: 9789137153681
Finns hos Adlibris och Bokus4 kommentarer:

 1. Känns snart som jag måste ta upp mitt konto för ljudböcker igen som jag avslutade när vi flyttade till Spanien.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också hennes böcker :-)

  Ha en härlig torsdag!

  SvaraRadera
 3. Då har jag något att se fram emot när det blir min tur på bibblan!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Den här kommer jag garanterat läsa någon gång :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.