lördag 23 mars 2019

Det kommer aldrig vara över för mig av Mhairi McFarlane

Vilken härligt och humoristiskt skriven bok, utan att det blir det minsta fånigt. Tvärt om mjukar det upp huvudkaraktären och ger henne en varm personlighet. Det kommer aldrig vara över för mig är jättehärlig och snabbläst, även om ämnet i sig inte är en klackspark. Berättelsen är medryckande och inte alls så där förutsägbar som somliga berättelser tenderar att bli.

Man glömmer aldrig sin första kärlek. Eller?  
Georgina Horspool har en riktigt usel vecka. På en och samma dag får hon sparken från Sheffields sämsta restaurang och hittar sin pojkvän i säng med någon annan. Hon har inget annat val än att göra slut med honom och skaffa ett nytt jobb.   
Men Robin accepterar inte att bli dumpad och vägrar släppa Georgina. Snart visar det sig också att han tänker använda detaljer om henne i sitt senaste ståuppnummer. När Georgina väl fått ett jobb upptäcker hon att chefen är hennes ungdomskärlek Lucas McCarthy. Det skulle kunna vara starten på något nytt, men det finns ett litet problem han verkar inte komma ihåg henne över huvud taget.   
Det kommer aldrig vara över för mig är brittiska Mhairi McFarlanes femte roman en gripande, charmig och oemotståndlig romantisk komedi. 

Mhairi McFarlane
Det kommer aldrig vara över för mig
HarperCollins Nordic
recensionsexemplar
ISBN: 9789150941777
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Låter som en bok som jag skulle gilla :-)

  Ha en riktigt fin lördag!

  SvaraRadera
 2. Det var mycket som hände på en och samma gång.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Den kan jag tänka mig att läsa!

  Kram

  SvaraRadera
 4. jag var 8 år och fick en chokladäggring ❤️

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.